Vergaderen en zaalverhuur

Vergaderen in een andere omgeving....

In de bosrijke omgeving van Oosterhout verzorgt `t Haasje horeca alle soorten vergader arrangementen. Onze grote zaal kan worden gebruikt voor diverse doeleinden en is geschikt voor 100 tot ca. 350 personen. Deze zaal beschikt over een podium, geluidsinstallatie, sfeerverlichting en een cafebar. Dat geheel naar eigen wens kan worden ingericht. Ook kan de grote zaal worden gedeeld in 2 aparte ruimtes. Daarnaast beschikt 't Haasje horeca nog over een knusse ruimte die sfeervol is ingericht tot ca. 50 personen. Ook deze ruimte heeft een geluidsinstallatie en een cafebar. Beide zalen zijn gelijkvloers en hebben een mooie licht inval. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.Al onze arrangementen zijn zeer compleet en naar eigen wens in te vullen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Volgens afspraak verzorgen wij alle audiovisuele middelen om van uw vergadering een succes te maken.

Uiteraard is de bar na afloop van uw vergadering geopend. Ook culinaire arrangementen bieden wij graag aan u aan. Zoals het verzorgen van koffie/thee en (fris)dranken zijn er mogelijkheden voor lunch en/of diner in onze sfeervolle bistro. Eventueel kan er ook overnacht worden in een van de bungalows/caravans op het recreatie park.


Breng ons vrijblijvend een bezoek, telefonische informatie is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met uw mee om van uw activiteit een succes te maken

Of stuur ons een email en wij geven u binnen 24 uur een reactie.

Neem contact op


5 Responses to Vergaderen en zaalverhuur

Plaats een reactie

Uw email adres wordt niet gepubliseerd